bytuku Konu tarihi: 18 Mayıs Paylaş Konu tarihi: 18 Mayıs [ZGUARD] 2228 Files Source & Database Gizli içeriği görüntülemek için şunları yapmanız gerekir: • Kayıt Ol yada Hesabınıza Giriş yapın Gizli içeriği görüntülemek için şunları yapmanız gerekir: • Kayıt Ol yada Hesabınıza Giriş yapın 2 1 Alıntı Link to comment Share on other sites Kayıt Ol yada Hesabınıza Giriş yapın Gizli içeriği görüntülemek için şunları yapmanız gerekir: • Kayıt Ol yada Hesabınıza Giriş yapın ' data-webShareUrl='https://www.hepgel.net/index.php?/topic/90-zguard-2228-files-source-database/&do=findComment&comment=280'>More sharing options...
fengwen Mesaj tarihi: Cuma saat 15:10 Paylaş Mesaj tarihi: Cuma saat 15:10 teşekkürler öğretmenim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
alis Mesaj tarihi: Cuma saat 15:57 Paylaş Mesaj tarihi: Cuma saat 15:57 Hocam bunu. Hokunu atarsan sevinirim. Ful src olarak paylaşmanızı öneririm iyi forumlar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
nxwile Mesaj tarihi: Cuma saat 18:47 Paylaş Mesaj tarihi: Cuma saat 18:47 Bunun hook yada acs paylaşımı yapılmadı dostum sadece server srcsi mevcut Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
alis Mesaj tarihi: Cuma saat 22:16 Paylaş Mesaj tarihi: Cuma saat 22:16 Şuan Acs si piyasada geziyor senin haberin yok dostum bende ariyorum zaten Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
nxwile Mesaj tarihi: Cuma saat 22:31 Paylaş Mesaj tarihi: Cuma saat 22:31 Doğrudur yakında düşer o zaman Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
RustyKafa Mesaj tarihi: Cumartesi saat 05:45 Paylaş Mesaj tarihi: Cumartesi saat 05:45 7 saat önce, alis yazdı: Şuan Acs si piyasada geziyor senin haberin yok dostum bende ariyorum zaten Şuan piyasada geziyor dediğin x forumlarda koreli arkadaşın paylaştığı fotoğrafsa kendisi başka bir acsyi entegre ederek kullanıyor. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
alis Mesaj tarihi: Cumartesi saat 22:02 Paylaş Mesaj tarihi: Cumartesi saat 22:02 @RustyKafa Kesinlikle katılıyorum iyi forumlar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
nxwile Mesaj tarihi: Pazar saat 00:32 Paylaş Mesaj tarihi: Pazar saat 00:32 Onda zguard acs var ama kendisi bleavesoft lisansız dosyaları kullanıyor bilen bilir zaten zguard --> Bleavesoft olmuştu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.